Gå till hovedinnhold

Dyreskilt

Plastskilt gravyr, 35x25 mm, Nøkkelring

36.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

35 mm

Høyde:

25 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Nøkkelring

Produktbeskrivelse

Hvor er det tillatt for hunder å bade? Hva heter kaninen, og hvordan skal trafikantene informeres om at det ofte oppholder seg dyr i veikanten tidlig om morgenen? Ved å lage tydelige dyreskilt, er det enkelt å formidle riktig budskap.

I Skiltomaten kan du utforme unike dyreskilt, for eksempel personlige navneskilt til husdyrene dine, eller varselskilt i sterke farger. Velg tekst, farge og form, og design skiltet etter egne behov.

Dyreskilt kan brukes i flere ulike sammenhenger. Det kan være et lite navneskilt på kaninburet, eller et stort informativt varselskilt. Tenk gjennom hvor du vil plassere dyreskiltet og hva budskapet skal være.

Ulike typer dyreskilt

Navneskilt

En type dyreskilt som er vanlig i husstander med dyr, er navneskilt til dyr. Et kaninskilt på kaninburet eller et hundeskilt som festes på hundens halsbånd, er eksempler på slike skilt.

Advarsel

Hvis du vil varsle trafikanter om at det kan oppholde seg dyr ved eller på veien, kan du gjerne lage et dyreskilt med inspirasjon fra varselskiltene som brukes i trafikken. De er ofte trekantet, har gul bakgrunn, rød ramme og en svart silhuett av et dyr. Dette er sannsynligvis det mest effektive varselskiltet for å gjøre trafikanter ekstra oppmerksomme på dyrene.

I andre land er det vanligere med et gult kvadratisk skilt som er dreid 45 grader. Ved hjelp av silhuetter på dyrene, viser skiltet hvilke dyr skiltet varsler om.
Dyreskilt med varselbudskap er også vanlige på grinder til gårder der dyrene går løse. Blant slike skilt er <<Vokt deg for hunden>> det vanligste, selv om det finnes flere ulike varianter av teksten.

Forbudtskilt

Av og til er dyrene ikke velkomne. Det kan skyldes alt fra allergier og regler om hygiene, til personer som er redde for hunder og katter. Vanligvis brukes et skilt som angir at nettopp hunder ikke er tillatt i lokalene, selv om det egentlig betyr at lokalene skal være helt dyrefrie.

Hva synes kundene våre?