Gå till hovedinnhold

Eiendomsskilt

Klistremerker, 148x210 mm, Vinyl, Selvklebende

125.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Klistremerker

Bredde:

148 mm

Høyde:

210 mm

Tykkelse:

0,175 mm (175µ)

Materiale:

Vinyl

Festemetode:

Selvklebende

Produktbeskrivelse

Vårt utvalg er stort, både når det gjelder material og festemetoder. Ved hjelp av vårt verktøy Skiltomaten kan du lage uendelig mange design på skiltet til eiendommen din. Vi har alt fra små merkeskilt i plast og klistremerker til større fasadeskilt og reflekterende aluminiumsskilt.

Og heldigvis for det. Et eiendomsskilt kan være mye. Det kan være innendørs eller utendørs. Det kan være informativt, dekorativt eller til markedsføringsformål. Det kan være på kontoret, hjemme eller på verkstedet - det er mange typer eiendommer og like mange skilt.

Over finner du et lite utvalg av hvordan de kan se ut. Du kan velge om du vil starte med en av malene våre, bruke Skiltomaten eller kontakte oss for tips, spørsmål eller hjelp med designen din.

Noen av de mest populære skiltene vi selger til ulike typer eiendommer er dørskilt, inngangsskilt, postkasseskilt, fasadeskilt, parkeringsskilt og sikkerhetsskilt som merker nødutgang, brannsikkerhetsdør eller påbudsskilt som angir regler og forskrifter om verneutstyr og bruk av ulike maskiner.

Produktinformasjon for våre eiendomsskilt

Det som er bra med et eiendomsskilt er at du kan velge fritt hvordan du vil at det skal se ut og fungere. Hensikten og behovet ditt styrer hva du bør bestille. Husk at valg av materiale påvirker levetiden og festemetoder - så tenk gjerne på hvor og hvordan du vil bruke eiendomsskiltet ditt.

Noen av produktene våre er bare ment for innendørs bruk, for eksempel Eco-board og treplater. Aluminium, gravert plast, rustfritt stål, osv. varer opptil 10 år før de slites.

Vi lager alle skiltene våre på bestilling, og hvis du ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte oss slik at vi forhåpentligvis kan løse det. Vi har lang erfaring med spesialbestillinger av materialer eller form på skiltene. Nedenfor finner du de maksimale målene vi bruker i vårt standardsortiment.

Maksimale mål

 • Plastskilt (gravering): 295 x 295 mm
 • Plastskilt (fargetrykk): 1000 x 1000 mm
 • Treplater: 1350 x 800 mm
 • Akrylskilt: 1400 x 900 mm
 • Aluminiumsskilt: 2000 x 1200 mm
 • Bannere: 4000 x 1250 mm
 • Klistremerker: 1200 x 1000 mm
 • Vinyltekster: 3000 x 550 mm
 • Rollups: 2000 x 1000 mm
 • Magnetskilt: 1500 x 900 mm
 • Messingskilt: 60 x 18 mm
 • Messingsskilt: faste størrelser, se Skiltomaten.
 • Plakater: 1200 x 4000 mm
 • Konturskårne skilt: 570 x 570 mm

På vår produktside finner du mer informasjon om skiltene våre, som størrelse, tykkelse, levetid, produksjonsmetode og mer.

Hvis du ønsker en annen størrelse enn dette, er du velkommen til å kontakte oss, så løser vi det.

Typer eiendomsskilt

Formålet med et eiendomsskilt kan være flere, men det faller vanligvis inn under en av følgende kategorier:

Informative skilt

Skilt som skal informere er vanligvis ulike typer merking, dørskilt, veiskilt, parkeringsskilt, påbudsskilt, brannskilt eller advarselsskilt. Disse skiltene bør skape klarhet både for kolleger og gjester til eiendommen.

Dekorative skilt

Denne typen skilt skaper hygge og trivsel i eiendommen. Det kan for eksempel være konturskårne skilt på veggen, plakater, klistremerker, vinyltekster og mer. Det er alltid hyggeligere å komme til kontoret når det ser friskt og koselig ut. Det er også viktig for arbeidsmoralen. Det er alltid deilig å hvile øynene på en fin plakat når du trenger en pause.

Folk vil besøke en pen og godt innredet arbeidsplass.

Skilt for markedsføring

I dette tilfellet snakker vi blant annet om fasadeskilt med logo, bedriftsslagord eller verdier, eller fine inngangsskilt. Alle typer skilt som får kunder og forbipasserende til å legge merke til merket ditt og danne seg et godt bilde av det.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.

+46 31-44 81 78

info@skiltmax.no

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål. Vi har lang erfaring med å bestille spesifikke materialer, lage skilt utover vårt standardutvalg, hjelpe med design og mye mer.

Hva synes kundene våre?