Gå till hovedinnhold

Fasadeskilt

Akrylskilt, 210x297 mm, Akryl, Skrue med skruehette

1285.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Akrylskilt

Bredde:

210 mm

Høyde:

297 mm

Tykkelse:

6 mm

Materiale:

Akryl

Festemetode:

Skrue med skruehette

Produktbeskrivelse

Fasadeskilt til bedriften

Et fasadeskilt, eller en fasadedekorasjon, er en fin måte å vise fram varemerket til folk som går forbi. Både store og små. Et fasadeskilt informerer og viser fram firmanavnet til alla som passerer, på kort og lang avstand. Fasadeskilt gjør eiendommen din helt unik og helt i henhold til egne ønsker.

Du kan designe et eget fasadeskilt etter dine behov i Skiltomaten. Her bestemmer du blant annet selv materiale, tekst, bilde og størrelse, slik at det passer dine bruksområder så godt som mulig og tilsvarer firmaets grafiske profil. Fasadeskiltene våre er UV-bestandige og tåler alle værtyper.

Før du bestiller fasadeskilt er det viktig å tenke på at det kreves tillatelse for å sette opp store fasadeskilt i enkelte områder. Ta kontakt med planetaten i kommunen din for å finne ut hva som gjelder for akkurat din eiendom.

Konturskårne fasadeskilt

De konturskårne fasadeskiltene er et populært alternativ for å vise fram firmaet. Du kan designe konturskårne skilt i størrelser fra 15 mm til 560 mm, noe som gjør at du virkelig kan sette firmaets preg på fasaden. Materialet består av akrylplast som er ripe- og UV-bestandig, slik at det egner seg godt til bruk utendørs.

Fasadenummer

Fasadenummer er tall som du monterer på fasaden for å vise hvilket nummer eiendommen har. De bør være godt synlige og ha en farge som gir en kontrast til fasaden.

Her kan du velge mellom blant annet konturskårne skilt som du fester med skrue eller veggavstand, eller skilt i emaljeliknende stil, ofte med hvit tekst på blå bakgrunn. Hvis du leter etter litt enklere husnummerskilt til boligen, finner du det også hos oss.

Fasadeskilt i aluminium

Et fasadeskilt i aluminium, eller et metallskilt, er også populære fordi materialet er både holdbart og værbestandig. Aluminiumskilt har en forventet livslengde på 7–10 år.

Fordi fasadeskilt til firmaer, butikker eller andre eiendommer skal tåle både vær og vind, er nettopp dette materialet et svært godt alternativ. Plastskiltene våre har en tykkelse på 1,5 mm, som er standard, og kan bestilles i størrelser fra 70 x 30 mm opptil 2000 x 1200 mm.

Slik fester du et skilt med skruer


Fasadeskilt i akryl

Et akrylskilt, eller pleksiglasskilt, er ofte litt mindre og gir et profesjonelt inntrykk. Akrylskiltene kan festes både inne og ute og har lang levetid. Det vanligste bruksområdet for et fasadeskilt i akryl er rett ved inngangen slik at det presenterer firmaet for kundene.

Det er helt enkelt et fint alternativ hvis du vil gi fasaden et eksklusivt preg.

Fasadskilt i plast

Hvis du vil ha fasadeskilt i plast, har du store muligheter for å designe disse etter eget behov. Også våre plastskilt er UV-stabile og tåler vær og vind. Fordelen ved plastskilt er hovedsakelig vekten og at det finnes mange ulike festemetoder å velge mellom.

Gjør det penere, gjør det enklere og gjør det tydeligere – fasadeskilt og fasadenummer eller fasadebokstaver blir et stadig vanligere innslag på hus og eiendommer. Gjør det enkelt for kundene, besøkende eller utrykningskjøretøyer ved å pynte eiendommen med fasadedekorasjon.

Festemetoder – slik setter du opp fasadeskiltet

Hvilken festemetode du bruker er avhengig av hvilken type av fasadeskilt du vil ha. Vi har blant annet dobbeltsidig teip, veggavstander, skruer eller skruehetter.

Hvis du har spørsmål til hvordan du fester fasadeskiltet på eiendommen, er du velkommen til å ringe eller sende e-post til vår kundeservice.

Be om pristilbud på fasadeskilt

Hvis du vil vite mer om hvilke muligheter du har hos oss og hva et fasadeskilt kan koste for akkurat deg, er du velkommen til å sende oss en prisforespørsel helt kostnadsfritt. Vi er fleksible og løsningsorienterte. Du mottar pristilbudet via e-post i løpet av én arbeidsdag.

Til prisforespørsel

Hva synes kundene våre?