Gå till hovedinnhold

Aluminiumskilt

Aluminiumskilt, 120x120 mm, Aluminium, Skrue med skruehette

606.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

120 mm

Høyde:

120 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Skrue med skruehette

Produktbeskrivelse

Å synes er å eksistere, og for bedrifter er det derfor utrolig viktig å være synlig. Et skilt som er montert på fasaden er et første skritt, men firmaskilt kan også brukes til flere formål enn å synes utad.

De kan også vise veien til kontorer og avdelinger samt informere om åpningstider, priser eller menyer.

Firmaskilt har en rekke ulike funksjoner – hva slags skilt trenger du?

Firmaskiltets ulike funksjoner

Presentere

Det som kanskje er firmaets viktigste skilt, er ofte et stort skilt som presenterer firmaet med navn og også viser hvilke tjenester og produkter som selges. Slike skilt er vanligvis også utstyrt med en firmalogo og de festes på husets fasade.

Skiltets størrelse og material kan variere avhengig av hvilke omgivelser firmaet holder til i. Til firmaskilt som skal brukes utendørs, anbefales sterkt å velge materialene plast, aluminium eller akryl fordi de tåler vær og vind betydelig bedre enn andre materialer.

Vise vei

Mange firmaskilt har også en funksjon som veiviser. De angir veien til inngangen, hvem som sitter på de forskjellige kontorene og hvordan man finner de ulike avdelingene. Firmaskilt som viser vei, finnes for eksempel i heiser og korridorer, på dører og vegger. Alt for å lede besøkere, kunder eller pasienter på riktig vei.

Informere

Det er også vanlig at firmaskilt har en informativ funksjon. Da kan det handle om alt fra åpningstider til å informere om at verneutstyr bør brukes på et spesielt område. Når disse skiltene lages, bør man først gå ut fra hvor de skal sitte og deretter lage et skilt som er godt synlig slik at informasjonen virkelig når målgruppen.

Hva synes kundene våre?