Gå till hovedinnhold

Gateskilt

Aluminiumskilt, 500x160 mm, Aluminium, Stolpefeste

1019.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

500 mm

Høyde:

160 mm

Tykkelse:

mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Stolpefeste

Produktbeskrivelse

Kommunen er ansvarlig for å sette opp gatenavnskilt som markerer de offentlige gatene. Det gjelder alt fra store bilveier til gateskilt som markerer veier i boligområder.

For borettslag, bedrifter eller privatpersoner kan det være nødvendig å sette opp egne gateskilt i tillegg til kommunens skilt, for å gjøre det enklere for besøkende å finne fram. Dessuten er det mange som bestiller gatenavnskilt til private veier fordi kommunen ikke har ansvar for å skilte disse veiene.

Selvsagt viser gatenavnskiltet navnet på gaten som skiltet markerer. Hvis du vil utforme et eget skilt, bør du også tenke på om det skal finnes mer informasjon på gateskiltet.

Gateskilt – hva skal være med?

Gatens navn 

Det absolutt vanligste er at gatens navn er med på et gateskilt. Det finnes også eksempler der man vil markere et spesielt sted med et gateskilt. Kategorien "gateskilt" omfatter begge typer skilt, både gatenavnskilt og skilt som står på gaten. 

Husnummer 

Målet med et gatenavnskilt er å gjøre det enkelt for besøkende å finnes frem. Derfor velger mange også å ta med husnummeret på skiltene. Et eksempel kan være <<Storgata 10–14>>, slik at det også blir enkelt å finne riktig husnummer. 

Navn på område 

Mange borettslag eller sameier velger dessuten å skrive navnet på området på skiltet. Det er ikke mange trafikanter som har bruk for denne typen informasjon, men ved å angi områdets navn, vises også ofte hva borettslaget eller sameiet heter. Det kommer av at borettslaget eller sameiet ofte har et navn som stammer fra området det ligger i. 

Hva synes kundene våre?