Gå till hovedinnhold

Graverte skilt

Plastskilt gravyr, 150x150 mm, Skrue med skruehette

453.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

150 mm

Høyde:

150 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Skrue med skruehette

Produktbeskrivelse

Vi tilbyr graverte skilt av høy kvalitet, som kan bestilles i ønsket størrelse rett på nettsiden. Graveringsskiltene våre består av en 1,6 mm tykk akrylplast i flere lag, som graveres med laser i ulike farger. Når tekst og motiv graveres på skiltet, kommer lagene under fram ved graveringen.

Fordi de har lang levetid, er stabile og har høy kvalitet brukes graveringsskiltene til flere områder og bransjer, blant annet merkeskilt til bygg/anlegg og industri, men også som pen dørpynt eller innredningsskilt i hus og hjem.

Hvorfor ikke lage et «Velkommen hjem»-skilt til ytterdøren, et WC-skilt til badedøren eller et navneskilt til hesteboksen? Våre graveringsskilt er utrolig populære og kan brukes i så godt som alle miljøer! Derfor har de blitt litt av en favoritt blant privatpersoner og bedrifter.

Graveringsskiltene kan bestilles i 16 ulike farger: Med de ulike skrifttypene, tekststørrelsene og skiltformene vi tilbyr, kan du skreddersy skilt helt etter eget ønske. Hvis du trenger hjelp, kan du alltid kontakte kundeservice.

Graveringsskilt en favoritt hos bedrifter

Bedrifter og virksomheter som leter etter værbestandige og stabile skilt til bruk utendørs, kan med fordel velge graverte plastskilt. Disse har en levetid på opptil 10 år utendørs og er et pålitelig alternativ i all slags vær. Det er også et prisvennlig alternativ. De stabile og UV-bestandige skiltene egner seg til mange bruksområder.

Graverte merkeskilt

Bedrifter har ofte bruk for merking til ulike formål. Det kan også være merkeskilt innen bygg/anlegg og industri (VVS, alarm, tele, el eller merking av kabler og liknende). Til dette anbefaler vi graveringsskilt i plast, som er både sterke, værstabile og prisgunstige.

Trenger du en hel serie graverte merkeskilt med tall og/eller bokstaver? Send oss dine ønsker eller en bestilling så hjelper vi deg. Selvsagt sender vi først en bekreftelse som du skal godkjenne.

Hva synes kundene våre?