Gå till hovedinnhold

Hesteskilt

Aluminiumskilt, 300x400 mm, Aluminium, Skrue

1203.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

300 mm

Høyde:

400 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Skrue

Produktbeskrivelse

Et hesteskilt kan brukes som navneskilt til hesten, eller for å merke utstyr i stallen for å holde orden. Et hesteskilt kan også fungere som et varselskilt, der skiltet opplyser trafikanter om at de bør ferdes forsiktig fordi det kan finnes hester på veien eller i nærheten av veien. Uansett hva du vil formidle, har du her muligheten til å lage et personlig hesteskilt for dine behov.

Ulike typer hesteskilt

Navneskilt til hest

Det vanligste navneskiltet til hesten er det som festes på boksen. Slike skilt kalles for boksskilt. Navneskilt til hester kan også brukes for å holde orden på seler, saler og annet utstyr som ellers lett kan forveksles i stallen. Et personlig navneskilt til hesten gjør stallen penere og det blir enklere å finne hesten og hestens utstyr. 

Hestetransport

Ifølge loven skal en hestetransport være merket med et hesteskilt. Skiltet skal være gult og teksten svart. Hvis transporten skjer på offentlige veier, er det derfor viktig å sørge for at alle krav er oppfylt når det gjelder tekst, farge og form. 

Til treningen

En kategori hesteskilt er de som viser veien til treningsområdet, travbanen eller stallen. Slike skilt kan veilede gjester som ikke finner frem i området på egen hånd. 

Advarsel

En del hesteskilt er utformet for å advare trafikanter om at det finnes hester på veien, at et ridespor krysser bilveien eller lignende. Slik skilt kan være utformet som et klassisk varselskilt, med en svart hestesilhuett i midten. I denne kategorien finnes også det klassiske forbudtskiltet (som også finnes som trafikkskilt), som informerer trafikanter om at det kan finnes ridehester i nærheten. Slike skilt har blå bakgrunn og viser en rytter i silhuett, i hvitt.

Hva synes kundene våre?