Gå till hovedinnhold

Husnummerskilt

Aluminiumskilt, 200x200 mm, Aluminium, Skrue med skruehette

743.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

200 mm

Høyde:

200 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Skrue med skruehette

Produktbeskrivelse

Har du planer om å sette opp et husnummerskilt, eller vil du sette opp et nytt? Et husnummerskilt gjør det enklere for gjestene og postbudet å finne fram. Pynt huset med et pent husnummer som du setter på fasaden, døren eller postkassa.

Husnummer til fasaden

Hvis du pynter husveggen med husnummer eller bokstaver, gjør du det enklere for besøkende å finne fram til riktig hus og adresse, og du setter et personlig preg på huset. Husnummeret bør være godt synlig og ha en størrelse og farge som gjør at det også synes på avstand. Noen foretrekker svart-hvite husnummerskilt, mens andre velger grå, svarte eller blå skilt. Husnummer i emalje bestilles som oftest med blå bakgrunn og hvite tall, vanligvis i gammeldags stil med ramme.

Vi tilbyr holdbare, stabile og værbestandige husnummerskilt i aluminium, plast, messing og akryl. I Skiltomaten kan du skreddersy skiltet og slik gi boligen et personlig preg. Husnummerskilt kan monteres på fasaden eller veggen, med skruer eller veggavstand.

Husnummer til døren

Pynt opp døren med pene husnummer! Hos oss kan du designe akkurat det skiltet du vil ha. Vi har skilt i ulike prisklasser og materialer slik at du kan finne det som passer deg og døren hjemme hos deg. Du som vil ha et pent, prisvennlig og holdbart alterantiv, kan med fordel velge et gravert plastskilt der husnummeret graveres inn i skiltet.

Hvis du ser etter et litt mer eksklusivt alternativ, tilbyr vi også blanke messingskilt i ulike størrelser, der tekst og eventuelle bilder trykkes rett på skiltflaten.

Husnummer på postkassa

Tydelig husnummer En liten postkasse krever også et lite skilt. Et husnummerskilt til postkassa kan ha ulike utseender. Det er populært å bruke utskårne bokstaver eller tall og feste rett på postkassen. Hos oss kan du designe selvklebende vinyltekst i ønsket skrifttype, størrelse og farge – rett på nettsiden.

Vi tilbyr graverte plastskilt med minstestørrelsen 70 x 30 mm. Bestill skilt med selvklebende teip og sett på en plan og tørr flate. Den sterke teipen gjør at husnummeret sitter til du selv velger å fjerne det. Velg skrifttype, farge og form etter eget ønske. Hvis du ønsker et enda sterkere skilt, kan du velge digitalprintete aluminiumskilt som kan bestilles i størrelser fra 70 x 30 mm.

Designe personlige husnummerskilt

Husnummerskilt kan ha forskjellige utseender. Hos oss har du mulighet for å designe personlige husnummerskilt etter eget ønske. Vi tilbyr alt fra kraftige aluminiumskilt til veggmontering, til lasergraverte plastskilt som du fester med teip. I Skiltomaten velger du selv stilen på husnummerskiltene eller tallskiltene.

Det er ikke alltid så lett å finne riktig husnummerskilt. For at det skal være enkelt å finne riktig størrelse, anbefaler vi at du først måler området der du vil sette opp husnummerskiltet, for eksempel på husveggen eller ytterdøren. Hvis du skal skifte ut et gammelt skilt, kan du enkelt måle størrelsen på skiltet og bestille et nytt med de samme målene.

Hva synes kundene våre?