Gå till hovedinnhold

Ikke forstyrr-skilt

Plastskilt gravyr, 45x100 mm, Hengende

122.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

45 mm

Høyde:

100 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Hengende

Produktbeskrivelse

Forstyrrer arbeidskollegene deg litt vel ofte i løpet av dagen? Banker naboen på døra akkurat når barna skal legge seg, eller er det viktig at dere ikke blir forstyrret i et møte?

Uansett hva årsaken er, er et <<Ikke forstyrr>>-skilt akkurat det som skal til. Oppfordre til ro og stillhet med et vennlig skilt med et tydelig buskap – Ikke forstyrr!

Det finnes mange situasjoner der det er attraktivt med stillhet. Alle aldrer krever sine stunder. Alt fra spedbarn til de aller eldste.

Ikke forstyrr-skilt – noen eksempler

Ungdomsrommet

Ikke forstyrr! Bank på! Her bestemmer jeg! Skilt til ungdomsrommet er vanligvis preget av oppfordringer om at man ikke skal forstyrre den som bor der. La barnet eller ungdommen designe sitt eget skilt – ofte synes de det er morsomt. 

Ikke forstyrr, prøve/intervju pågår

Ofte blir virkningen av slike skilt bedre hvis skiltet forklarer hvorfor man ikke skal forstyrre. Hvis det står at det pågår en prøve, følger flere skiltets oppfordring enn når det bare står <<Vennligst ikke forstyrr>>. Det gjelder altså uansett årsak.

Ikke forstyrr, barn sover

Som småbarnsforelder vil man helst ikke bli forstyrret når barna skal legge seg. En ringeklokke eller banking på døren kan føre til at du må begynne helt forfra igjen. Da er det svært effektivt å henge opp et personlig utformet skilt med budskapet <<Ikke forstyrr!>>. 

Et lignende skilt er <<Ikke forstyrr, sovende baby>>, som kan være lurt å henge på barnevognen for at alle som er i nærheten skal vise ekstra hensyn. 

Do not disturb

Et klassisk Ikke forstyrr-skilt som er vanlig, spesielt på hoteller. Det er en nødvendighet på alle hotellrom slik at gjestene kan henge skiltet på dørhåndtaket for å vise at rengjøringspersonalet ikke skal forstyrre.

Hva synes kundene våre?