Gå till hovedinnhold

Katteskilt

Treskilt, 200x61 mm, Tre, Skrue

460.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Treskilt

Bredde:

200 mm

Høyde:

61 mm

Tykkelse:

4 mm

Materiale:

Tre

Festemetode:

Skrue

Produktbeskrivelse

En katt er en del av familien og skal derfor selvsagt ha et eget navneskilt som kan festes på kattetoalettet, ved matskålen eller der katten pleier å sove.

I tillegg til navneskilt er det veldig vanlig at katteeiere lager varselskilt for å informere trafikanter om at de bør kjøre ekstra sakte og være oppmerksomme fordi det finnes løse katter i området.

Lag et eget og personlig katteskilt tilpasset dine, og ikke minst kattenes, behov.

Eksempel på katteskilt

Et navneskilt på kattedoen, et varselskilt for å få trafikanter til å kjøre forsiktig eller et skilt som advarer for katten som passer hjemmet. Listen over forskjellige typer katteskilt kan gjøres lang. Her nevner vi bare noen av de vanligste variantene. 

Varselskilt katt

Dette er et av de vanligste skiltene med katten som tema. Slike katteskilt skal få trafikanter til å kjøre ekstra forsiktig og redusere hastigheten. Ofte utformes skiltene slik at de ligner på veiskilt, men med små tilpasninger. Her finnes det klassiske varselskiltet med gul bakgrunn og en silhuett av en katt på skiltet. Et annet alternativ er et overgangsskilt med en katt på, eller teksten <<Kjør sakte – katter leker>>. 

Pass opp for katten

Et vanlig hundeskilt er <<Vokt dem for hunden!>>. Skiltet skal informere gjester som er redde for hunder. En del mennesker er også redde for katter, og derfor kan du med fordel sette opp et katteskilt som på en eller annen måte viser at det finnes katter i hjemmet. 

Hvis jeg har gått meg vill

Et veldig praktisk katteskilt er den lille brikken som kan festes på halsbåndet eller selen. Hvis katten forsvinner, kan den som finner den enkelt ringe nummeret som står på brikken slik at katten raskt kommer hjem igjen.  

Hva synes kundene våre?