Gå till hovedinnhold

Konturskårne skilt

Konturskårne skilt, 61x38 mm, Plast, Teip

310.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Konturskårne skilt

Bredde:

61 mm

Høyde:

38 mm

Tykkelse:

3,2 mm

Materiale:

Plast

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

De konturskårne skiltene består av 3,2 mm tykk plast og kan bestilles i svart og hvitt. Materialet er akrylplast (PMMA).

I Skiltomaten kan du designe utskårne bokstaver eller tall i størrelser fra 15 mm opptil 570 mm (størrelsen kan endres avhengig av lengden på teksten).

Et konturskåret skilt er utstyrt med selvklebende bakside og sitter godt på vegger, dører og andre jevne flater. Teipen har kraftig klebeegenskap og det UV-stabile og ripefaste materialet kan brukes både inne og ute.

Utskårne bokstaver

Utskårne bokstaver egner seg hjemme, i firmaet eller butikken. Konturfreste bokstaver kan for eksempel settes opp på dører og vegger. Utskårne frittstående bokstaver gir et elegant og profesjonelt inntrykk. De brukes ofte i entreer, resepsjoner, kontorer, restauranter eller på hoteller, og da ofte som informasjonsskilt, men de kan også brukes til dekorasjon i private hjem. Design dine egne bokstaver i ønsket skrifttype og størrelse. Vis hvor kaféen ligger, veien til toalettene eller spa-avdelingen ved hjelp av frittstående bokstaver fra Skiltmax.

Utskårne tall

Utskårne tall er et pent alternativ for den som ønsker frittstående tall i stedet for et skilt. Konturfreste tall kan monteres på vegger og dører inne, men de kan også brukes på jevne og tørre flater ute. Konturskårne tall gir et stilig inntrykk og kan bestilles i ulike skrifttyper og størrelser, avhengig av hva de skal formidle.

Montering av konturskårne skilt

De konturskårne plastskiltene er utstyrt med en selvklebende bakside. Fjern beskyttelsesplasten før montering. For at det skal være så enkelt som mulig å montere skiltet, kan du bruke malen som følger med. Fest den på ønsket flate (vegg eller dør) med strimlene som følger med. Plasser de utskårne delene (uten beskyttelsesplast) i malen. Fjern malen. Skiltet er ferdig!

Hva synes kundene våre?