Gå till hovedinnhold

Magnetskilt

Magnetskilt, 150x40 mm, Magnetisk, Magnet

169.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Magnetskilt

Bredde:

150 mm

Høyde:

40 mm

Tykkelse:

0.6 mm

Materiale:

Magnetisk

Festemetode:

Magnet

Produktbeskrivelse

Vi tilbyr magnetskilt med heldekkende magnet, som består av en magnetmatte med matt, UV-beskyttet overflate.

Våre magnetiske skilt bør monteres på rene, tørre og plane overflater for å oppnå best mulig feste. Magnetskiltene kan brukes både inne og ute og har mange bruksområder. De kan for eksempel sette på kjøretøyer. Med en bilmagnet kan du enkelt gjøre reklame for firmaet eller annen virksomhet, ved å feste magneten rett på bilen. Lag personlige kjøleskapmagneter eller magnetskilt til å sette på oppvaskmaskinen og andre magnetiske overflater, f.eks. whiteboard-tavler.

Magnetskiltene produseres med digitaltrykk og kan bestilles i valgfrie farger. Magneten har en tykkelse på 0,6 mm og kan bestilles i størrelser opptil 900 x 1500 mm. Den minste størrelsen vi tilbyr er 10 x 30 mm. I Skiltomaten kan du laste opp egne bilder og utforme magnetskilt helt etter eget ønske. 

Bruksområder:

  • Synliggjør firmaets eller virksomhetens logo med en bilmagnet eller design et eget skilt for øvelseskjøring. Det er enkelt å feste og fjerne magneten. 
  • Designe personlige kjøleskapmagneter med morsomme sitater eller bilder. Sett et magnetskilt på oppvaskmaskinen og gi andre beskjed om oppvasken er ren eller skitten. Skiltene kan festes ved behov og fjernes uten å etterlate seg skader. 
  • Lag personlige magnetskilt til å feste på whiteboard-tavlen eller andre magnetiske overflater.

Viktig:

Magneten har en temperaturbegrensning på ca. -30 °C / +55 °C. Maks. temperatur en kort tid: 65 °C.  Ikke la magnetskiltet sitte lenge på kjøretøyer – det kan gi lakkskader. Legg merke til at magneten kan løsne fra kjøretøyet ved høyere hastigheter. Tenk på å montere magnetskiltet på rene, tørre og plane overflater for å få best mulig feste.

Hva synes kundene våre?