Gå till hovedinnhold

Navneskilt helsesektoren

Navneskilt gravyr, 60x25 mm, Nål

Navn

Organisasjon/tittel

119.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Navneskilt gravyr

Bredde:

60 mm

Høyde:

25 mm

Tykkelse:

mm

Festemetode:

Nål

Produktbeskrivelse

I tillegg til å få behandling, er det viktig at besøkende på sykehus blir mottatt på en hyggelig og personlig måte av sykehusets ansatte. Et navneskilt kan formidle tydelig hvem som tar hånd om pasienten, f.eks. om det er en sykepleier eller en lege.

Gode navneskilt til personell i helse- og omsorgssektoren gjør det enkelt for pasienten å se yrkestilhørighet og navn på personen han eller hun har snakket med. Det gjør også kommende pleie og kommunikasjon enklere.  Lag ditt personlige sykepleierskilt. Skiltmax tilbyr navneskilt både i plast og tre. Velg det som passer best til din personlighet eller arbeidsplass.

I tillegg til skiltets størrelse og materiale finnes det hovedsakelig tre ting som det er verdt å tenke på når navneskilt eller navnebrikker i helsevesenet utformes.

Navneskilt for personell i helse- og omsorgssektoren

Tekst

Selv om navnet er det viktigste på skiltet, er det også viktig at yrkestilhørigheten er tydelig. Den informasjonen gir pasienten en trygghet i hvem det er som formidler informasjonen, og hvilken yrkesgruppe han eller hun skal henvende seg til hvis det skulle dukke opp flere spørsmål. 

Symbol

Et lite symbol kan forandre et upersonlig og formelt navneskilt slik at det oppleves som mye mer personlig. Det er blant annet vanlig hos hjelpepleiere og sykepleiere som arbeider med spedbarn og barn. Det er også hyggelig å ha et symbol som viser en fritidsinteresse. Et fotballsymbol for en som elsker fotball kan skape hyggelige diskusjoner med pasientene.

Hva synes kundene våre?