Gå till hovedinnhold

Postkasseskilt | Hvit/svart 

Plastskilt gravyr, 94x58 mm, Teip

131.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

94 mm

Høyde:

58 mm

Tykkelse:

0.8 mm

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Et postkasseskilt er pent og det viser tydelig for alle hvem som bor i hjemmet, eller hvem postkassen tilhører. Skiltet er jo ikke noe krav fra avis- eller postbudet, men det gjør arbeidet deres enklere og sørger for at posten leveres til riktig adresse. Dessuten er et navneskilt på postkassen en første hyggelig hilsen til besøkere.

Når du skal velge skilt til din postkasse, er det flere ting som er viktige å tenke på. I tillegg til å velge farge, form og design, bør du vurdere de vanligste variantene av tekst som står på postkasseskilt.

Design selv - noen tips:

Hos oss kan du utforme ønsket postkasseskilt og dessuten få skiltene levert hjem eller til bedriften, raskt og enkelt. Før du begynner å designe, vil vi gi deg noen tips:

 • Plasseringen
  Hvor skal postkasseskiltet plasseres? Rett på postkassen, eller skal det plasseres på systempostkasser og skyves inn i vinduet på postkassen? Vi har ulike alternativer avhengig av plasseringen til skiltet. Se produktene vi tilbyr.

 • Materiale
  Hvilket materiale foretrekker du? Et postkasseskilt kan utformes på mange ulike måter, og du kan velge mellom ulike materialer, som gravert plast, aluminium, rustfritt stål, klistremerker eller vinyltekst. 

 • Farge og form
  Når du ser på ulike skilttyper i nærområdet, ser du sikkert at postkasseskiltene er forskjellige fra person til person. Alle har ikke samme smak når det gjelder farge og form. Hvis du vil lage et eget postkasseskilt, har du mange muligheter.

 • Skrifttyp
  Vil du ha et skilt med et morsomt, elegant, moderne eller stilig utseende? Skrifttypen sier mye, kanskje mer enn du tror. Prøv deg fram, og prøv hvordan forskjellige skrifttyper ser ut med teksten du ønsker. En idé kan være å blande ulike skrifttyper for å skape kontraster.

Materiale

Graverte skilt

Vi tilbyr graverte plastskilt, som egner seg svært godt til postkassen. Dette er det mest populære materialet vi tilbyr til skilting på postkasser. Skiltene egner seg til bruk inne og ute, de er UV-stabile og værbestandige. Med den selvklebende teipen kleber skiltet lett på ønsket flate, så lenge flaten er jevn, ren og tørr.

Materiale: to-lags plastlaminat (akryl)
Tykkelse: 1,6 mm eller 0,8 mm
Produksjonsmetode: lasergravering
Levetid (utendørs): +10 å
r

Klistremerker

Hvis du vil ha et klistremerke, eller sticker kan du designe personlige klistremerker til postkassen din. Klistremerkene vi tilbyr er av høy kvalitet, og kan også brukes utendørs. De er værbestandige og UV-stabile, og kan bestilles i ønsket utførelse. Klistremerker er enkle å fjerne fra postkassen og et smart alternativ hvis du ser etter en kortvarig løsning. Det er også et perfekt alternativ hvis skiltet skal være tynt og passe inn i en beskyttelsesplast. 

Materiale: slitesterk vinyl (PVC-film) med UV-beskyttelse
Produksjon: digitaltrykk
Levetid: +7-10 år

Vinyltekst

Hos oss finner du vinyltekst til postkassen. I designverktøyet vårt kan du velge skrifttype, farge og størrelse på teksten. Du kan også laste opp figurer eller andre motiver. Det er lett å feste vinylteksten på postkassen. Vi leverer med en skrape som du kan bruke til å feste vinylteksten på best mulig måte.

Materiale: konturskåret tekst i vinyl
Tykkelse: 0,075 mm
Levetid (utendørs): +7-10 år
Festemetode: selvklebende tape

Aluminium

Aluminiumskiltene våre er stabile, holdbare og værbestandige – perfekt til postkassen! Skiltene kan bestilles med selvklebende bakside slik at det er enkelt å montere dem rett på postkassen.

Materiale: anodisert eller lakkert aluminium
Tykkelse: 1,5 mm
Produksjonsmetode: digitaltrykk + UV-beskyttende laminat
Levetid (utendørs): + 7-10 år

Rustfrie skilt

Med våre postkasseskilt i rustfritt stål får du et stilig og holdbart skilt som tåler vær og vind. Med tape på baksiden kan de enkelt festes til postkassen uten problemer.

Materiale: rustfritt, syrefast stål
Tykkelse: 1 mm
Produksjon: laseretsing
Levetid (utendørs): +7-10 år

Postkasseskilt for alle behov

Borettslag og sameier

Postkasseskilt for borettslag og sameier kan variere i utseende avhengig av gjeldende regler. Ofte kreves det at alle skiltene har samme plassering, skrifttype og størrelse i henhold til postens retningslinjer. Hvis du ønsker en fast leverandør av skilt til postkassene i borettslaget, send oss en forespørsel. Hos oss kan du skreddersy postkasseskiltene, og bestillingene lagres alltid i systemet, slik at du kan bruke det samme designet ved fremtidige bestillinger.

Bedrifter

Trenger bedriften din nye postkasseskilt? Ønsker du å inkludere bedriftslogoen på skiltene? Vi kan hjelpe deg med bestillingen, uansett om du trenger mange skilt med ulike navn. Ta kontakt for å få tilpasset postkasseskilt som passer til din bedrift.

Postkasseskilt for hjemmet

Morsomme skilt

Design morsomme postkasseskilt eller klistremerker til postkassen din. Gi postkassen din et personlig preg med morsomme figurer eller bilder som viser hvem du er. Morsomme skilt kan gjøre postkassen din unik og gøy å se på.

Familie: tekst og bilder

Lag personlige postkasseskilt med navnene til alle familiemedlemmene. Ofte er det enklere å forkorte teksten til "Fam." og deretter etternavnet. Det viktigste er at posten kommer fram til riktig person. Hvordan du utformer postkasseskiltet med tekst og bilder, er opp til deg.

Enkel utforming: navn og etternavn

Noen foretrekker en enkel utforming med bare navn på postkasseskiltet. Tilpass skiltet etter dine ønsker og behov. Et postkasseskilt i svarthvitt er ofte tilstrekkelig og svært vanlig. Du kan velge å inkludere kun etternavnet til de som bor i huset, eller både for- og etternavnet. For de som bor i en oppgang med flere med samme etternavn, kan det være en fordel å inkludere fornavnet på postkassen.

I tillegg til navn, velger noen å inkludere adressen på postkasseskiltet. Dette kan være nyttig hvis det for eksempel finnes et fasadeskilt som viser adressen, og det kan gjøre jobben enklere for avis- og postbud.

FAQ

Hvordan skal et postkasseskilt se ut?

Et postkasseskilt kan ha mange ulike utseender, og lages i ulike materialer, farger og former. Skiltmax tilbyr holdbare og værbestandige skilt i gravyrplast, rustfritt stål, klistremerker og aluminium. Du designer enkelt postkasseskilt med valgfri tekst og layout. Du kan også velge å legge til et bilde eller en logo på skiltet. 

Hvilken festemetode passer best til postkasseskilt?

Postkasseskilt festes enkelt og effektivt med dobbeltsidig teip. Skiltene våre i gravyrplast, rustfritt stål og aluminium kan bestilles med selvklebende bakside. Teipen har svært god klebeegenskap og kan brukes inne og ute, på rene, tørre og jevne flater. Vi tilbyr også muligheten til å skru opp skiltet. 

Finnes det en standardstørrelse for postkasseskilt?

Størrelsen på postkasseskiltet er tilpasset etter hvor skiltet skal monteres. Skal det festes på døren, som en etikett i en boligblokk eller rett på postkassen? I Skiltomaten kan du utforme skilt etter egne behov. Mål først flaten der du skal plassere skiltet, og oppgi deretter ønsket mål på hjemmesiden. 

Hvilket materiale egner seg best til postkassen?

Vi tilbyr ulike produkter, avhengig av hva du ønsker og hvor skiltet skal plasseres. Våre holdbare og stabile plastskilt med gravyr, er et populært og prisgunstig alternativ som kan brukes både inne og ute.

Med selvklebende bakside er de enkle å feste på rene og tørre flater. Vi tilbyr også rustfrie skilt, aluminiumskilt, klistremerker eller vinyltekst hvis du ønsker oppmerking med etiketter, eller frittstående bokstaver.

Kan jeg bestille postkasseskilt til et borettslag?

Ja. Vi tilbyr gunstige rabatter ved større bestillinger for eksempel til borettslag, hoteller, foreninger og andre virksomheter. På hjemmesiden vår kan du bestille og skiltdesignet lagres i kundekontoen du oppretter, slik at du enkelt kan logge inn og bestille liknende skilt en annen gang.

Det flinke kundeserviceteamet svarer på spørsmål om produkter, materialer, bestillinger og den informasjon du trenger. Priset finner du inkl mva og eks mva.

Hva bør jeg skrive på postkasseskiltet?

Hva vil du ha med på skiltet? Utform skiltet etter eget ønske, med for- og etternavn, adresse og/eller en enkel beskjed, som «Ingen reklame, takk!». Hos oss kan du tilpasse skiltet etter eget ønske, med ønsket farge og form, størrelse og materiale. Se eksempelskiltene våre for mer inspirasjon.

Hva synes kundene våre?