Gå till hovedinnhold

Rektangulært postkasseskilt i hvit gravert plast med svart tekst

Plastskilt gravyr, 78x32 mm, Teip

63.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

78 mm

Høyde:

32 mm

Tykkelse:

0.8 mm

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Et postkasseskilt er pent og det viser tydelig for alle hvem som bor i hjemmet, eller hvem postkassen tilhører. Skiltet er jo ikke noe krav fra avis- eller postbudet, men det gjør arbeidet deres enklere og sørger for at posten leveres til riktig adresse. Dessuten er et navneskilt på postkassen en første hyggelig hilsen til besøkere.

Når du skal velge skilt til din postkasse, er det flere ting som er viktige å tenke på. I tillegg til å velge farge, form og design, bør du vurdere de vanligste variantene av tekst som står på postkasseskilt.

Tykkelsen på plastskiltene du finner i Skiltomaten, er 1,6 mm. Vi tilbyr også 0,8 mm tykke plastskilt, perfekt som navneskilt på en postkasse Ta kontakt med kundeservice hvis du heller vil ha dette alternativet. Vi tilbyr følgende:

  • Plast, aluminium, rustfritt stål, klistremerker og vinyltekst
  • Selvklebende skilt før utendørs bruk
  • En rekke designmuligheter
  • 100 % fornøyd kunde-garanti
  • Produkter av høy kvalitet
  • Rask leveranse
  • Pris ekskl. mva og inkl mva.
  • Mengderabatt

Designe postkasseskilt

Trenger du et nytt postkasseskilt? Hos oss kan du utforme ønsket skilt og dessuten få skiltene levert hjem eller til bedriften, raskt og enkelt. Før du begynner å designe, vil vi gi deg noen tips: 

1. Plasseringen

Hvor skal postkasseskiltet plasseres? Rett på postkassen, eller skal det plasseres på systempostkasser og skyves inn i vinduet på postkassen? Vi har ulike alternativer avhengig av plasseringen til skiltet. Se produktene vi tilbyr.

2. Materiale

Hvilket materiale foretrekker du? Et postkasseskilt kan utformes på mange ulike måter, og du kan velge mellom ulike materialer, som gravert plast, aluminium, rustfritt stål, klistremerker eller vinyltekst. 

3. Farge og form

Når du ser på ulike skilttyper i nærområdet, ser du sikkert at postkasseskiltene er forskjellige fra person til person. Alle har ikke samme smak når det gjelder farge og form. Hvis du vil lage et eget postkasseskilt, har du mange muligheter.

I designverktøyet Skiltomaten, kan du bruke kreativiteten. Vil du ha et rundt, ovalt eller firkantet skilt – eller kanskje et skilt med runde hjørner? Hvilken farge passer best? Vi anbefaler en mørkere farge til lysere bakgrunn, og motsatt.

4. Skrifttype

Hva skal postkasseskiltet formidle? Vil du ha et skilt med et morsomt, elegant, moderne eller stilig utseende? Skrifttypen sier mye, kanskje mer enn du tror. Prøv deg fram i Skiltomaten, og prøv hvordan forskjellige skrifttyper ser ut med teksten du ønsker.

En idé kan være å blande ulike skrifttyper for å skape kontraster. Det samme gjelder ulike tekststørrelser. På designsiden ser du hele tiden skiltet mens du utformer det. Vi produserer skiltet i henhold til designen du har laget på hjemmesiden. 

5. Størrelse og tykkelse

Hvilken størrelse skal skiltet ha? Vi tilbyr graverte plastskilt, med tykkelsene 1,6 mm og 0,8 mm. Borettslag og sameier har ofte regler for hvordan skiltet kan se ut. Finn ut hvilken skiltleverandør borettslaget eller sameiet har, og bestill i henhold til det.

Plastskilt med gravyr har en minstestørrelse på 25 x 10 mm, og en maksimal størrelse på 295 x 295 mm. I Skiltomaten kan du angi ønsket bredde og høyde på postkasseskiltet. Vi anbefaler at du først måler på postkassen, angir målene i Skiltomaten og deretter gjør bestillingen.

Utforme et postkasseskilt som passer

Selvklebende postkasseskilt

Selvklebende postkasseskilt er veldig populære og standard hos kundene når de leter etter noe å merke postkasser med. Den selvklebende baksiden gjør at skiltet er enkelt å feste på ønsket flate, så lenge flaten er jevn, ren og tørr.

Teipen er kraftig, materialet er UV-stabilt og tåler krevende værforhold. I Skiltomaten kan du designe i valgfri størrelse, farge og form. I Skiltomaten velger du i dette tilfellet «Teip» som festemetode.

Graverte skilt til postkassen

Vi tilbyr graverte plastskilt, som egner seg svært godt til postkassen. De produseres av et plastlaminat i to lag: et øvre lag som er skiltfargen, og et nedre som inneholder tekstfargen. Skiltene egner seg til bruk inne og ute, de er UV-stabile og værbestandige.

Den minste størrelsen vi tilbyr er 25 x 10 mm, og den største er 295 x 295 mm. Dette er det mest populære materialet vi tilbyr til skilting på postkasser. Med den selvklebende teipen kleber skiltet lett på ønsket flate, så lenge flaten er jevn, ren og tørr.

Morsomme klistremerker til postkassen

Hvis du vil ha et klistremerke, eller sticker kan du designe personlige klistremerker på nett. Klistremerkene vi tilbyr er av høy kvalitet, og kan også brukes utendørs. De er værbestandige og UV-stabile, og kan bestilles i ønsket utførelse. Last opp egne bilder eller vis firmalogoen. Vi tilbyr konturskårne klistremerker, en fordel hvis du ikke vil ha et tomt område rundt klistremerket.

Klistremerker er enkle å fjerne fra postkassen og et smart alternativ hvis du ser etter en kortvarig løsning. Det er også et perfekt alternativ hvis skiltet skal være tynt og passe inn i en beskyttelsesplast.  

Vil du at postkassen skal skille seg ut fra naboenes postkasser? Lag morsomme skilt hos oss. Velg blant bildene i Skiltomaten, eller last opp egne bilder. Legg til for- og etternavn pluss gatenummer. Postkasseskiltet ditt blir helt unikt!   

Uendelige muligheter – lag valgfri tekst

Hos oss finner du vinyltekst til postkassen. Vinyltekst er konturskåret tekst i vinyl. Det fungerer perfekt som postkasseskilt. I Skiltomaten kan du velge skrifttype, farge og størrelse på teksten. Det er lett å feste vinylteksten på postkassen.

Vi leverer med en skrape som du kan bruke til å feste vinylteksten på best mulig måte. Du kan også laste opp figurer eller andre motiver i Skiltomaten. Deretter skjærer vi dem ut i vinylfolien.

Aluminium er en populær variant

Aluminiumskiltene våre er stabile, holdbare og værbestandige – perfekt til postkassen! Den minste størrelsen alu-skilt er 70 x 30 mm. Oppgi bredde og høyde etter behov og ønske. Skiltene kan bestilles med selvklebende bakside slik at det er enkelt å montere dem rett på postkassen.

Postkasseskilt i aluminium er dessuten et pent alternativ som er tilgjengelig i mange ulike farger og former. Hvis du vil ha en spesiell farge på postkasseskiltet i aluminium, kan du legge til ønsket fargekode i Skiltomaten. Det kan være nødvendig i bedrifter, der bedriftens grafiske profil må følges. 

Postkasseskilt til borettslag og sameie

Har du en standard for hvordan postkasseskiltet i sameiet skal se ut? Skal alle skiltene ha samme plassering, skrifttype, størrelse slik som posten ønsker? Send oss en forespørsel hvis du vil ha en fast leverandør av skilt til alle postkassene i borettslaget.

Hos oss kan du skreddersy postkasseskiltene og bestillingene lagres alltid i systemet slik at du kan bruke den samme designen neste gang du bestiller. Vi tilbyr alltid kvantumsrabatt ved større bestillinger av skilt.

Et postkasseskilt til sameiet eller borettslaget, kan ha forskjellig utseende avhengig av gjeldende regler. Vanligvis står navnet med svart tekst på hvit bakgrunn. Gravyrskiltene vi tilbyr, er et perfekt alternativ til postkasseskilt. Vi tilbyr skilt med en tykkelse på 1,6 mm og 0,8 mm.

Vil du ha hjelp med å bestille skilt eller trenger mer informasjon? Send oss en e-postmelding til adressen info@skiltmax.no, eller ring oss på telefonnummer +46 31 44 81 78. Vi hjelper deg gjerne!

Postkasseskilt til bedrifter

Skal bedriften oppdatere postkassene med nye postkasseskilt? Vil du ha bedriftslogoen på postkasseskiltet? Du kan enkelt lage et eget skilt i Skiltomaten, med valgfri tekst og motiv. Hvis bedriften har behov for å bestille ganske mange skilt, med ulike navn på alle, kan vi alltid hjelpe deg med bestillingen.

Vi tilbyr dessuten god rabatt ved større bestillinger. Rabatten trekkes automatisk fra i Skiltomaten, og du kan alltid se prisen eksl og inkl mva.

Skal postkasseskiltet stemme overens med bedriftens grafiske profil? Våre aluminiumskilt gir deg mulighet til å legge inn bedriftens fargekode. Til logoer og bilder anbefaler vi en vektorfil for at kvaliteten skal bli så bra som mulig uten å bli uskarp. Filen kan ha formatet SVG eller EPS, men JPG fungerer også. Designe unike postkasseskilt i Skiltomaten, helt uten problemer! 

Lag skilt som lokker fram latteren

Designe morsomme postkasseskilt eller klistremerker til postkassen. Piff opp postkassen med morsomme figurer eller bilder som viser hvem du er. Det kan være gøy å lage morsomme skilt slik at postkassen skiller seg ut litt.

Morsomme skilt kan piffe opp stemningen. Hvorfor ikke gi naboene eller postbudet en god latter? I Skiltomaten har du mange muligheter til å utforme morsomme postkasseskilt helt etter eget ønske.

Inkluder familiemedlemmer

Designe personlige postkasseskilt med navnet til alle familiemedlemmene. Ofte er det enklere å forkorte teksten på postkasseskiltet og skrive "Fam." og deretter etternavnet. Det viktigste er at posten kommer fram til riktig person.

Hvordan du velger å utforme postkasseskiltet med tekst, bilder og liknende, overlater vi til deg. Hvis du bor i et borettslag, gjelder ofte andre regler og postkasseskiltene skal ha samme stil.

Navneskilt postkasse

En del vil ha et enkelt skilt med navn til postkassen. Hvis du er ute etter et navneskilt i enkel utforming, finnes det ferdige eksempler i Skiltomaten. Tilpass postkasseskiltet etter dine ønsker og behov. Et postkasseskilt i svarthvitt er ofte godt nok, og er mange ganger det vanligste.

Et navneskilt til postkassen kan enten angi kun etternavnet på de som bor i huset, eller både for- og etternavnet. Det er en smakssak, men for de som bor i en trappeoppgang der det bor flere med samme etternavn, kan det være en fordel også å ha med fornavnet på postkassen.

I tillegg til å ha et navn på postkasseskiltet, velger noen også å skrive adressen. Det kan være nyttig hvis det for eksempel finnes et fasadeskilt som angir adressen, og det kan gjøre jobben enklere for avis- og postbud.

Det er veldig enkelt å designe skilt i Skiltomaten. Hvis du trenger hjelp med designen, eller vil ha et pristilbud, ber vi deg kontakte kundeservice.

Postkasseskilt – enkelt å designe og bestille!

Vil du ikke designe postkasseskilt? Ikke noe problem! Se på de ulike eksempelskiltene på siden, og velg postkasseskiltet du liker best! Klikk på produkten du vil bestille. Da kommer du rett til Skiltomaten og kan endre navn og tittel.

Når du er ferdig, legger du postkasseskiltet i handlevognen og går til kassen for å fullføre bestillingen. Voilá! Alle skiltene produseres etter kundens ønsker og sendes til adressen som kunden har oppgitt. Det skal ikke være vanskelig å bestille hos oss! 

Vil du være kreativ og utforme et unikt postkasseskilt? Da har du funnet riktig leverandør! På designsiden finner du tusenvis av designmuligheter, og her er det bare fantasien som setter grenser. Visste du for eksempel at du kan laste opp egne bilder?

Du har mange muligheter til å pynte og tilpasse et skilt til postkassen. Hvis du vil du ha et skilt som er helt annerledes enn alle andres, har du her mange muligheter. Velg farge, form, skrifttype og materiale på designsiden, last opp et valgfritt bilde og prøv deg fram i verktøyet, til du er fornøyd.

Har du spørsmål til eller synspunkter på postkasseskiltene vi tilbyr, eller savner du en funksjon i designverktøyet vårt? Ta kontakt med oss! Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger og jobber hele tiden med å forbedre designsiden slik at kundene skal ha gode muligheter til å utforme skiltene de trenger.

FAQ

Hvordan skal et postkasseskilt se ut?

Et postkasseskilt kan ha mange ulike utseender, og lages i ulike materialer, farger og former. Skiltmax tilbyr holdbare og værbestandige skilt i gravyrplast, rustfritt stål og aluminium. Du designer enkelt postkasseskilt med valgfri tekst og layout i Skiltomaten. Du kan også velge å legge til et bilde eller en logo på skiltet. 

Hvilken festemetode passer best til postkasseskilt?

Postkasseskilt festes enkelt og effektivt med dobbeltsidig teip. Skiltene våre i gravyrplast, rustfritt stål og aluminium kan bestilles med selvklebende bakside. Teipen har svært god klebeegenskap og kan brukes inne og ute, på rene, tørre og jevne flater. Vi tilbyr også muligheten til å skru opp skiltet. 

Finnes det en standardstørrelse for postkasseskilt?

Størrelsen på postkasseskiltet er tilpasset etter hvor skiltet skal monteres. Skal det festes på døren, som en etikett i en boligblokk eller rett på postkassen? I Skiltomaten kan du utforme skilt etter egne behov. Mål først flaten der du skal plassere skiltet, og oppgi deretter ønsket mål på hjemmesiden. 

Hvilket materiale egner seg best til postkassen?

Vi tilbyr ulike produkter, avhengig av hva du ønsker og hvor skiltet skal plasseres. Våre holdbare og stabile plastskilt med gravyr, er et populært og prisgunstig alternativ som kan brukes både inne og ute.

Med selvklebende bakside er de enkle å feste på rene og tørre flater. Vi tilbyr også rustfrie skilt, aluminiumskilt, klistremerker eller vinyltekst hvis du ønsker oppmerking med etiketter, eller frittstående bokstaver.

Kan jeg bestille postkasseskilt til et borettslag?

Ja. Vi tilbyr gunstige rabatter ved større bestillinger for eksempel til borettslag, hoteller, foreninger og andre virksomheter. På hjemmesiden vår kan du bestille og skiltdesignet lagres i kundekontoen du oppretter, slik at du enkelt kan logge inn og bestille liknende skilt en annen gang. Det flinke kundeserviceteamet svarer på spørsmål om produkter, materialer, bestillinger og den informasjon du trenger. Priset finner du inkl mva og eks mva.

Hva bør jeg skrive på postkasseskiltet?

Hva vil du ha med på skiltet? Utform skiltet etter eget ønske, med for- og etternavn, adresse og/eller en enkel beskjed, som «Ingen reklame, takk!». Hos oss kan du tilpasse skiltet etter eget ønske, med ønsket farge og form, størrelse og materiale. Se eksempelskiltene våre for mer inspirasjon.

Kombineres ofte med
Plastskilt Gravyr, Firkantet Hvit. Festemetode: Teip
Hvit gravert plastskilt, ingen reklame takk | Teip

100 x 20 mm

50.00 kr

inkl. mva.

Plastskilt Gravyr, Firkantet Hvit. Festemetode: Teip
Hvit gravert plastskilt, ingen uadressert reklame takk | Teip

80 x 20 mm

55.00 kr

inkl. mva.

Plastskilt Gravyr, Firkantet Svart. Festemetode: Teip
Svart gravert plastskilt, ingen reklame takk | Teip

100 x 20 mm

50.00 kr

inkl. mva.

Hva synes kundene våre?