Gå till hovedinnhold

Refleksskilt

Aluminiumskilt, 200x200 mm, Aluminium, Skrue

722.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Aluminiumskilt

Bredde:

200 mm

Høyde:

200 mm

Tykkelse:

mm

Materiale:

Aluminium

Festemetode:

Skrue

Produktbeskrivelse

Mange skilt skal være synlige og kunne leses både i dagslys og når det er mørkt. Refleksskilt sikrer optimal synlighet i utendørsmiljøer når det er mørkt.

Et refleksskilt brukes ofte til å varsle, informere og sikre arbeidsmiljøer. Vanlige eksempler på reflekterende skilt er nødskilt, forbudtskilt, brannskilt, varselskilt og påbudsskilt. 

I Skiltomaten kan du designe aluminiumskilt med refleks i valgfri farge og form, helt etter eget ønske. Utform et reflekterende «Barn leker»-skilt for å oppfordre trafikanter om å senke hastigheten, eller lag husnummerskilt som er godt synlige i mørket. Skiltomaten gir deg mange valgmuligheter!

Refleksskilt i aluminium

Vi tilbyr aluminiumskilt med refleks, som kan bestilles i størrelser opptil 2000 x 1200 mm. Refleksen er klassifisert i henhold til RA1 og har en tykkelse på 140 mikron. Skiltene har en plan overflate og en tykkelse på 1,5 mm. De lamineres til slutt med et reflekslaminat som inneholder UV-blokkerende filter, som beskytter mot slitasje og fargebleking.

I Skiltomaten kan du designe alt fra reflekterende «Barn leker»-skilt og parkeringsskilt til stilige husnummerskilt som er godt synlige i mørket. Monter skiltet med en av våre festemetoder: stolpefeste, teip eller skruer.

Hva synes kundene våre?