Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om Toalettskilt

Det finnes en rekke ulike utforminger av toalettskilt. Alt fra de meget nøytrale skiltene i offentlige miljøer, med kun bokstavene WC og markering for herre- eller dametoalett, til betydelig mer personlige eller humoristiske toalettskilt som finnes i private hjem.

Hos oss kan du utforme og bestille toalettskilt eller WC-skilt i messing, rustfritt stål, plast, tre, akryl eller aluminium, direkte på nettsiden vår.

Tenk på dette når du designer toalettskilt:

Det er noen ting det er bra å tenke på ved utforming av et toalettskilt. Hvis skiltet er til hjemmebadet, er estetikken viktig, samt at skiltet passer inn i miljøet og hjemmets stil. Her er det vanlig med snirklete bokstaver eller litt mer humoristiske skilt som også gjør det mer personlig enn et klassisk WC-skilt. I offentlige miljøer er det viktigere at toalettskiltet er tydelig utformet og oppfyller sin funksjon - å vise hvor toalettet er.

Tydelige WC-skilt med symboler

Når det gjelder utforming av toalettskilt for offentlige lokaler, er det fordelaktig å bruke bilder og ordet WC i stedet for å skrive TOALETT på skiltet. Det gjør det enklere for små barn og de som ikke kan det norske språket å finne raskt riktig sted.

I tillegg til å bruke bilder og velge WC-skilt i stedet for TOALETT-skilt, kan det være bra å merke hvem de ulike toalettene er for. Noen av de vanligste variantene er Herre og Dame, som ofte vises med en figur med bukser eller skjørt. Du kan også utfordre kjønnsnormen og ha andre bilder eller andre inndelinger.

Det er viktig å tydelig vise hvilket WC som er HC-toalett, som ofte markeres med en rullestol eller HWC. Stellebord markeres vanligvis med symbolet for et barn på et stellebord.

Hva synes kundene våre?