Gå till hovedinnhold

Treskilt

Treskilt, 200x200 mm, Tre, Teip

710.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Treskilt

Bredde:

200 mm

Høyde:

200 mm

Tykkelse:

4 mm

Materiale:

Tre

Festemetode:

Teip

Produktbeskrivelse

Ønsk gjester velkommen med et koselig treskilt eller sett opp et skilt med noen kloke ord hjemme – en hyggelig innredningsdetalj. Designe treskilt med egen tekst eller valgfri design, rett på hjemmesiden.

Legg merke til at treskiltene våre kun egner seg til bruk innendørs.

Treskilt med egen tekst

Treskilt brukes ofte til å formidle en varmere og mer gammeldags stemning. Hos oss kan du lage personlige treskilt med egen tekst, som gjør huset eller hytta enda koseligere. Ved å velge skrifttype kan du designe treskilt som passer i ulike miljøer. Liker du best klassiske treskilt, en mer landlig stil eller moderne og enkelt?

Produksjon og materiale

Treskiltene våre består av MDF, med trefinér i treslagene bjørk og eik. Materialet har en tykkelse på 4 mm. Fordi materialet er ubehandlet, er det kun beregnet til bruk innendørs. Treskiltene våre lages med trykk i en UV-skriver, som betyr at du kan laste opp bilder og tekst i flere farger. Du velger treslag, farge, form, festemetode og størrelse. I designverktøyet kan du bestille treskilt i størrelser opptil 1100 x 1 100 mm. Treskilt kan festes med skruer eller teip, henges på veggen eller ved hjelp av veggavstand.

Bruksområder

Eksempler på vanlige bruksområder:

  • Dørskilt og andre innredningsskilt inne – f.eks. til bad, soverom eller badstue når du vil formidle en mykere og varmere følelse enn med et plastskilt. Et innbydende skilt eller et treskilt med tekst eller et budskap kan gi rommet en hyggelig og hjemmekoselig stemning.

  • Skilt til husdyrene dine – f.eks. til husdyrets sove- eller matplass.

  • Treskilt som en innredningsdetalj, for eksempel på restauranter, i resepsjoner eller entreer der du vil skape en gjennomført, hyggelig og naturnær stemning for gjester og besøkere.

Hva synes kundene våre?