Gå till hovedinnhold

Vi hos Skiltmax er stolte over å kunne lansere kampanjen #detsynsikke sammen med Mental Health Europe (MHE). Sammen med MHE ønsker vi å øke kunnskapene om psykisk helse og minske stigmatiseringen av psykisk uhelse.

Mental Health Europe er den største paraplyorganisasjonen i Europa som jobber for å fremme rettighetene til personer med psykisk uhelse.

De fleste av oss kjenner noen som har blitt eller kommer til å bli rammet av psykisk uhelse.

Vår historie

Skiltmax ble i mai 2008 grunnlagt av fetterne David Engstrand og John Eskilsson. David hadde tidligere jobbet med programmering og oppdaget at det fantes svært få muligheter for å bestille skilt på nettet. Han og John diskuterte hvordan de kunne tilby folk en mulighet til å designe egne skilt via internett. Før John hadde rukket å tenke gjennom forretningsideen, hadde David allerede utviklet programvaren og kjøpt den første skiltmaskinen. Sånn var David – spontan og engasjert i alt han gjorde. Skiltmax vokste raskt til den suksessen det er i dag.

På utsiden så alt lyst og positivt ut, men det var ikke hele sannheten. Omtrent ett år etter at firmaet ble startet, fikk David problemer med sin psykiske helse. Sykdommen forandret livet hans. På mange måter forsvant meningen med livet hans. Etter to års kamp, avsluttet David sitt liv. Vi minnes David, og vi savner ham.

Klistremerker som gjør forskjell

I dag vil vi med kampanjen #detsynsikke hedre David og alle andre som i stillhet lider av psykisk uhelse.

Et smil på utsiden kan skjule en problemfylt innside. Psykiske uhelse er noe mange fortsatt synes er vanskelig å snakke om, og problemene er ofte usynlige. Derfor vil vi gjøre dem mer synlige med klistremerkene våre, #detsynsikke. Vi vil oppmuntre folk til å snakke om problemene, ingen skal skamme seg over psykisk uhelse.

Alle pengene går til organisasjonen Mental Health Europes arbeid med å motarbeide fordommene mot og stigmatiseringen av sykdommen – vi vil at stemmene til alle som lider av psykiske uhelse skal høres i Europa og langt utenfor Europas grenser.


Transparente klistremerker –gjør det usynlige synlig

Velg antall klistremerker og legg i handlevognen

Liten

35x35mm

40krinkl. mva.

Legg i handlevognen

Medium

55x55mm

80krinkl. mva.

Legg i handlevognen

Stor

95x95mm

120krinkl. mva.

Legg i handlevognen

Hva synes kundene våre?