Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om elgskilt

Det klassiske elgskiltet er et trekantet fareskilt med en svart elg på hvit bakgrunn. Men det finnes ingen regler som sier at skiltet må ha nettopp dette utseendet. Du som vil lage egne elgskilt, kan formidle valgfritt budskap på skiltet.

Blant annet er <<Jakt pågår>> et ganske vanlig elgskilt som settes opp i jaktsesongen.

Trafikkskiltet for elgfare er et av de mest kjente og mest populære skiltene i Norge. Ikke bare fordi trafikanter setter pris på at de får advarsler på strekninger der det finnes mye elg, men mest fordi elgskiltet har blitt et symbol for Norge. Det gjelder spesielt blant tyskere. I suvenirbutikker er suvenirer med temaet elg svært populære blant turistene.

Ulike elgskilt

Advarsel for elg 

Det vanligste elgskiltet er det som brukes som trafikkskilt for å minne trafikanter om at det er stor fare for at det finnes elg på og langs veien. Spesielt ved morgengry og i skumringen. 

Jakt pågår

Når jaktsesongen begynner, kan skilt med teksten <<Jakt pågår>> settes opp langs veiene i jaktområdet. Ofte er slike skilt utformet som fareskiltene over, bortsett fra at det er flere svarte elger på skiltet og teksten under bildet er annerledes. 

Typisk norsk

Norge forbindes ofte med <<Skogenes konge>> og det lages utallige varianter av elgskilt, som selges til turister. Det gjelder alt fra små kjøleskapsmagneter til større utgaver i metall.

Hva slags elgskilt trenger du?

Hva synes kundene våre?