Frakt og betaling

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan betaler jeg for bestillingen min?

Du kan velge å betale bestillingen straks med kort (vi aksepterer Visa og Mastercard) eller mot faktura. Du kan velge å få fakturaen som brev i posten, eller via e-post. Hvis du velger papirfaktura, legger vi til en fakturaavgift på 39 kr (31,2 kr ex moms). Fakturaen sendes sammen med skiltene hvis du ikke oppgir en annen fakturaadresse. Ved faktura via e-post, legger vi til en avgift på 29 kr (23,2 kr ex moms). Betalingsbetingelsene for faktura er 20 dager.

Hva koster frakt og emballering?

Frakt og emballering koster alltid 49 kr (39,2 kr ekskl. mva) per ordre.

Hvor lang er leveringstiden?

Vinyltekst: 5-7 virkedager.
Plastskilt, navneskilt, merkeskilt i plast (gravyr), konturskårne skilt: 5-7 virkedager. 
Aluminiumskilt, plastskilt (fargetrykk), navneskilt (fargetrykk), treskilt, akrylskilt, messingskilt, rollup-er, dekaler, bannere, magnetskilt, merkebrikker i messing, plakater: 5-9 virkedager.

Kan jeg returnere skiltene hvis jeg ikke er fornøyd?

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med bestillingen, er vi heller ikke fornøyde. Derfor gjelder vår Garantert fornøyd-garanti alle våre kunder. For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, ber vi deg kontakte oss så snart som mulig. enten på info@skiltmax.no eller på telefon: +46 31 44 81 78

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt?

Telefon: +46 31 44 81 78

Man - fre: 09.30-16 (stengt 13-14)

Eller bruk dette skjemaet

Hvis du har et ordre- eller fakturanummer, ber vi deg oppgi det når du kontakter oss. Det gjør det enklere for oss å svare på spørsmål du har.

Når du kontakter Skiltmax via e-post, lagres forespørselen og kontaktopplysningene dine hos oss. Det er nødvendig for at vi skal kunne behandle forespørselen. Hvis du vil ha mer informasjon, se vår integritetspolicy.

Hva synes kundene våre?