Gå till hovedinnhold

Hotell og restaurantskilt

Navneskilt gravyr, 62x32 mm, Magnet

Navn

142.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Navneskilt gravyr

Bredde:

62 mm

Høyde:

32 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Magnet

Produktbeskrivelse

Tilpassbare skilt for restauranter og hoteller

Å ha et godt utformet og tilpasset skilt for din restaurant eller hotell er en viktig del av å skape en attraktiv fasade. Et skilt skal kunne tiltrekke seg kunder og skape et positivt inntrykk av din virksomhet. Hos oss på Skiltmax kan du tilpasse ditt skilt etter dine spesifikke behov og ønsker, slik at det passer perfekt til din restaurant eller hotell.

Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige materialer, farger og former som du kan velge mellom for å skape et unikt og attraktivt skilt. For hoteller kan et elegant og klassisk skilt i messing eller aluminium være det beste valget, mens et moderne og fargerikt skilt i plast eller akryl kan passe perfekt for en trendy restaurant. Vårt store utvalg gir deg muligheten til å velge et skilt som passer din virksomhet og dine ønsker.

En av fordelene med tilpassbare skilt er at de gir deg muligheten til å skape et unikt og personlig skilt som skiller seg ut fra mengden. Vi på Skiltmax er eksperter innen skiltproduksjon og hjelper deg gjerne med å skape det perfekte skiltet for din virksomhet. Vi tar hensyn til dine ønsker og hjelper deg med å velge riktig materiale, farge og form for ditt skilt.

Prisforespørsel og ekspertise innen skiltproduksjon

Når du velger å skape et tilpasset skilt hos oss, kan du forvente en enkel og smidig prosess. Vi er eksperter innen skiltproduksjon og hjelper deg gjerne med å skape det perfekte skiltet for din restaurant eller hotell. Vi tar hensyn til din virksomhets stil og behov, for å skape et skilt som passer perfekt til akkurat din virksomhet og gir riktig inntrykk til dine kunder.

Vi tilbyr også gratis prisforespørsel som en del av vår tjeneste. Ved å fylle ut vårt skjema kan du få en anslått kostnad for ditt tilpassede skilt. Vi sørger for at du får en tydelig og lettforståelig prisforespørsel, slik at du kan velge det skiltet som passer din budsjett.

Våre skilteksperter kan også hjelpe deg med å velge riktig skrifttype og layout for ditt skilt. Vi kan også hjelpe deg med å velge riktig størrelse og form for ditt skilt, slik at det synes på riktig avstand og gir riktig inntrykk.

Hva synes kundene våre?