Gå till hovedinnhold

Kontorskilt

Plastskilt gravyr, 104x52 mm, Magnetstripe

111.00 kr

Pris inkl. mva.

Fornøyd kunde-garanti
Rask levering

Produktinformasjon

Type:

Plastskilt gravyr

Bredde:

104 mm

Høyde:

52 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Festemetode:

Magnetstripe

Produktbeskrivelse

I en bedrift med mange kontorer finnes det mange ulike skilt. Få orden på lageret, vis hvem som jobber bak de ulike dørene eller lag skilt til konferanserommene.

Kontorskilt kan også ha en rekke ulike funksjoner. Husk å bruke omtrent samme stil på alle skilt som har liknende budskap. 

Et kontorskilt kan like gjerne brukes til å informere som å vise vei eller markere noe. Hvilke skilt som trengs, avgjøres først og fremst av hva slags virksomhet kontoret bedriver.

Kontorskilt – noen eksempler

Rett person

De fleste som jobber på kontor, har en type navneskilt på døra. Disse skiltene viser noen ganger kun navnet, mens det noen ganger også viser yrkestittel eller avdeling. 

Riktig vei

På større arbeidsplasser er det viktig å bruke kontorskilt for å vise veien for gjester (og personal) Noen av de vanligste skiltene i denne kategorien er de som viser hvor resepsjonen og toalettene er. Men det er like viktig å vise veien til ulike avdelinger i selskapet. 

Riktig lydnivå

Ved konferanser, intervjuer eller andre lignende situasjoner, er det viktig at de som oppholder seg utenfor lokalene holder et lavt lydnivå. Et skilt med budskapet <<Vennligst ikke forstyrr>> bør være tilgjengelig i lokaler der det holdes viktige møter, slik at det enkelt kan settes på utsiden av døren når det er viktig at det er stille.

Hver sak har sin plass

Mange tenker at skilt markerer ulike produkter i store lagerlokaler.

Men det kan også oppstå uorden i et lite rom med kontormateriell.

Lag et enkelt og tydelig kontorskilt for hvert produkt på hyllene, og marker hvor hver enkelt ting skal ligge. Det gir nesten automatisk ryddige forhold, noe de fleste setter pris på. 

Hva synes kundene våre?