Klikk her når du vil begynne å designe skiltet.

Byggeplasskilt

Lag din egen byggeplasskilt, med valgfri tekst og design, eller velg blant de ferdige eksemplene våre.
Enkelt å bestille
Rask levering
Lave priser
Fornøyd kunde-garanti
Vi klimakompenserer!

Finner du ikke det du leter etter?

Via vår Skiltomaten kan du designe skilt akkurat som du vil ha dem. Tekst, farge, former og mye mer.

Begynn å designe et skilt

Informasjon om byggeplasskilt

Byggeplasskilt har to hensikter: sikkerhet og informasjon. Byggeplasser er forbundet med fare, da det her foregår manuelt arbeid og håndtering av tunge gjenstander og maskiner.

Jobben utføres gjerne i et usikkert miljø, for eksempel grunnet uferdig tak, arbeid i høyden med stillaser og hva det betyr av risikoer for fall, samt værforhold. Dette er alle faktorer som setter arbeideren og eventuelle andre i fare, og tydelig skilting om fare er i så måte en nødvendighet.

God skilting på byggeplassen er ikke bare nyttig og praktisk, men det er også helt obligatorisk. Myndighetene krever skilting på alle byggeplasser, små som store, og unnlatelse kan føre til mye problemer og unødig fare. Byggeplasskilt informerer alle arbeidere om farene på byggeplassen, så vel som å informere om nødvendig sikkerhetsutstyr som kreves – hvorav det mest innlysende er en hjelm og vernesko, som i alle tilfelle bør brukes uavhengig av type byggeplass det er snakk om.

Risiko og forbehold

Det er større bevissthet i dag når det gjelder å beskytte arbeiderne mot den skadelige effekten av å konstant bli utsatt for sol. Informative byggeplasskilt ses på alle byggeplasser, med detaljerte beskrivelser som lisensnummer og beskrivelse av byggeprosjekt. Det hender også at en byggeplass får besøk, det være seg av byggherren, forretningsforbindelser eller kontrollutførende organer fra det offentlige. Byggeplasskilt vil minne besøkende om risikoene på byggeplassen, slik som fallende objekter, arbeid over hodet ditt, gassbeholdere etc.

Skiltene kan også minne besøkende om krav til bruk av sikkerhetsutstyr, slik som for eksempel vernesko, øreplugger, hjelm, briller eller signalfargede vester. Byggeplasskiltene våre kommer i alle størrelser, utførelser, farger og materialer til ulike bruksområder. Noen skilt er ment for å sette på gulvet, mens andre er ment for montering på vegg. Her finnes forskjellige metoder for feste, og du kan også få skiltene på to forskjellige språk for å unngå misforståelser på en flerspråklig byggeplass.

Hva synes kundene våre?